LA NOSTRA GENT

La Lleteria és un projecte que vetlla per les persones que en formen part i pel territori on desenvolupa la seva tasca. Per això, formem part d’un Centre Especial de Treball gestionat per Talma, una empresa social que genera oportunitats a les persones amb necessitats de suports per desenvolupar-se de forma autònoma i inclusiva per millorar la seva qualitat de vida, en aquest cas, en l’àmbit sociolaboral.

Els Centres Especials de Treball són un recurs sociolaboral per a les persones amb necessitats de suport que tenen especials dificultats per accedir a un lloc de treball en una empresa ordinària.

Gràcies a un equip format per professionals de psicologia i treball social i persones d’acompanyament són un espai de treball protegit que garanteix el dret laboral de les persones i, a més a més, vetlla per un acompanyament social i personal perquè tinguin els suports necessaris dins l’entorn laboral.

Actualment, a la Lleteria hi treballen 6 persones, dues d’elles amb necessitats de suport que s’encarreguen de la producció dels lactis juntament amb una tècnica de producció alimentària, dues persones de comercialització i distribució i una persona encarregada de la coordinació.