LA NOSTRA HISTÒRIA


L’any 2013 les Obagues i Talma van decidir apostar pel sector agroalimentari amb l’objectiu de produir artesanalment productes lactis de proximitat generant noves oportunitats a persones amb necessitats de suport i engegant un projecte conjunt, liderat per dos agents del territori amb motivacions socials: l’Associació Talma i les Obagues.

Ambdues entitats posen al servei de la Lleteria les seves instal·lacions, serveis i model de gestió. A partir d’aquí, entrem de ple en la producció de lactis frescos que necessiten fer-se un lloc en el mercat. Uns anys després estem consolidant els nostres lactis, amb personalitat pròpia, en un món competitiu en què la quantitat i els preus baixos son la base d’un model que no compartim.

Som ferms defensors de la qualitat, el comerç just (el preu més just possible) i la producció d’aliments basada en el territori i la incorporació de les noves tecnologies al servei de la sostenibilitat

Així neix la Lleteria, arrelada al territori i amb un equilibri entre la producció artesana de lactis i la pràctica d’unes accions basades en el desenvolupament sostenible ambiental, social, econòmic i innovador.

Som somiadors! I tu, vols somiar amb nosaltres?