ESPAI DE TREBALL INCLUSIU
 
Som un projecte social que promou l’ocupació i la integració sociolaboral de les persones amb necessitats de suport i risc d’exclusió a través d’un espai de producció que converteix el treball en un instrument de benestar i de defensa dels drets de les persones. La nostra gent aporta les seves habilitats i capacitats per aconseguir els millors iogurts.
ECONOMIA SOCIAL
 
La Lleteria respon a un model d’economia social i solidària. D’aquesta manera, introduïm accions i metodologies en la producció, distribució i comercialització dels nostres lactis que posen en valor les persones, la comunitat i el territori on ens trobem. Prioritzem les empreses i els proveïdors de la zona, busquem el preu més just per als nostres clients i afavorim el consumidor final evitant intermediaris en la distribució dels nostres lactis.
RESPONSABILITAT SOCIAL
 
En la mateixa línia d’un model econòmic més social, tenim compromís amb la responsabilitat social corporativa de la nostra organització, però també volem que les empreses i entitats amb qui treballem tinguin en compte criteris socials i sostenibles. Creiem que aquests valors i aquest funcionament redueix costos, fidelitza les persones i sobretot, fa créixer la societat.
SOSTENIBILITAT
 
La lleteria té un compromís real amb els valors sostenibles al llarg de tota la seva producció, comercialització i mobilitat. Des del model de ramaderia en llibertat i el benestar animal fins a la metodologia de manipulació i transformació de la llet natural de les nostres vaques.
  • Envasos grans
  • Km0
  • Vidre
  • Productes de neteja
  • Sèrum residual