VISITA LA LLETERIA

 

La Lleteria es troba a la zona nord de la comarca les Garrigues, regada per la IV sèquia dels canals d’Urgell. Formem part d’una zona agroramadera emprenedora i amb caràcter. Al nostre territori hi conviuen el model més cooperatiu i artesà de gestió agrària basat en l’economia social, i el model d'explotació del territori, fonamentat exclusivament en l’economia productiva.

Som defensors de la sobirania alimentària i d’una gestió de l'activitat agrària que parteixi de les persones i de la qualitat dels aliments que produeix.

 

VISITA LA LLETERIA

LES NOSTRES VAQUES

Som una granja familiar que dedica l’excedent de la llet de vaca produïda a la Lleteria. També comptem amb la llet de les vaques de la granja de l'Institut Mollerussa, el campus que forma professionals agroramaders. 

La qualitat de la llet es basa amb més de 30 anys d'experiència en el sector lleter. Les nostres vaques pasturen en camps d’alfals i farratges i compten amb  la millor qualitat de vida possible, basada en l’equilibri entre la seva vida productiva i la vida biològica.

EL NOSTRE OBRADOR

El nostre obrador es artesà  i es fonamenta en la mínima manipulació de la llet, juntament amb tècniques més actuals i modernes, que ens permeten elaborar  lactis d’alta qualitat.  Els nostres productes no contenen espessidors (llet en pols) ni processos d'homogeneïtzació i desnatats que s’aconsegueixen amb altes temperatures. Comptem amb maquinaria semiautomàtica que ens permet elaborar gran varietat de productes lactis. Vols visitar-nos? T’estem esperant!