Gaudeix d’un producte fresc, elaborat en menys de 48 hores després de cada munyida!
Fes la teva comanda abans de cada diumenge a les 00:00 de la nit i la rebràs la setmana següent!

En funció de la teva adreça de lliurament, rebràs un correu electrònic amb el dia i la franja horària d’entrega. D’aquesta manera, fem més sostenible la distribució i aprofitem les rutes que ja fem habitualment.

Mostrant del 1 al 3 de 3
Nou!
LOT PER A 2

LOT PER A 2

Aquest lot conté la quantitat essencial de cada família dels nostres productes. És ideal per a dos persones que consumeixin lactis freqüentment. Per exemple: llet fresca per esmorzar, algun fresc per dinar o sopar i iogurt de postres. És el vostre cas?

Aquest lot conté: llet fresca (1L vidre), mató (200 g), formatge fresc (200 g.), batut iogurt natural (1 L), 1 pot de iogurt natural (500 g.) 1 paquet de 2 unitats de iogurt natural d'estèvia, 1 paquet de de 2 iogurts desnatats, 1 paquet de 2 iogurts de maduixa, 1 paquet de 2 iogurts de llimona, 1 paquet de 2 iogurts de coco i 1 paquets de 2 iogurts tipus grec.
Ref. LOT PER A 2
Nou!
LOT FAMILY

LOT FAMILY

El lot ideal per a quatre persones que combina els gustos per als més petits i també pels adults de casa. Un lot complet amb lactis i frescos per a tota la família.

Aquest lot conté: 1 ampolla de llet fresca (1L vidre), 2 mató (200 g), 2 formatge fresc (200 g.), 1 batut iogurt natural (1L de vidre), 1 batut maduixa (1L de vidre), 2 paquets de 4 unitats de iogurt natural (125 g.), 2 paquets de 2 unitats de iogurt natural d'estèvia, 1 paquet de de 2 iogurts desnatats, 2 paquets de 2 iogurts de maduixa, 2 paquets de 2 iogurts de llimona, 2 paquets de 2 iogurts de coco i 1 pot de 500 g de iogurt tipus grec.
Ref. LOT FAMILY
Nou!
LOT XXL

LOT XXL

El lot més sostenible de la Lleteria, pensat per aquelles persones que volen més producte i menys envasos. Pels amants dels nostres lactis!

Aquest lot conté: garrafó de 4L llet fresca, mató (1 Kg en barra), formatge fresc (1 Kg en barra), batut iogurt natural (4L), batut maduixa (4L), iogurt natural (envàs 5 Kg) i iogurt tipus grec (dos envasos de 500 g.)
Ref. LOT XXL
Mostrant del 1 al 3 de 3