Descripció
El nostre iogurt natural batut es diferència del iogurt natural clàssic perquè es fermenta i es bat abans del seu envasat. Aquest procediment fa que tingui un altre gust, una altra textura i una alta qualitat nutritiva.
Format
Envàs de plàstic (250ml)
Etiqueta i fitxa nutricional
Etiqueta nutricional (100 gr)
Energia: 79 kcal
Proteïna: 2,9 gr
Greixos: 3,2 gr
Hidrats de carboni 8,9 gr
Característiques tècniques
Els probiòtics són microorganismes vius que aporten un benefici a la salut. Un bon probiòtic ha de contenir un mínim de mil milions de bacteris. L’ideal seria deu mil milions. Hi ha un gran ventall d’espècies, però les més utilitzades són el lactobacillus i el bifidobacterium. No tots els probiòtics són iguals i és interessant triar correctament el gènere, espècie i soca més adequada. El nostre iogurt natural batut tria la soca més adequada per funcionar com un bon probiòtic.
Conservació i consum
Conserveu-lo en càmera de fred o nevera a temperatura igual o inferior als 4º i 6º, sense superar els 10º. Transport refrigerat.
Origen dels ingredients
Sensació al paladar
Molt suau al paladar i amb un llarguíssim regust a la boca.
Energia: 79 kcal
Proteïna: 2,9 gr
Greixos: 3,2 gr
Hidrats de carboni 8,9 gr
Característiques tècniques
Els probiòtics són microorganismes vius que aporten un benefici a la salut. Un bon probiòtic ha de contenir un mínim de mil milions de bacteris. L’ideal seria deu mil milions. Hi ha un gran ventall d’espècies, però les més utilitzades són el lactobacillus i el bifidobacterium. No tots els probiòtics són iguals i és interessant triar correctament el gènere, espècie i soca més adequada. El nostre iogurt natural batut tria la soca més adequada per funcionar com un bon probiòtic.
Conservació i consum
Conserveu-lo en càmera de fred o nevera a temperatura igual o inferior als 4º i 6º, sense superar els 10º. Transport refrigerat.
Origen dels ingredients
- Llet de les nostres vaques i productors propers de confiança que pasturen i mengen herba lliure de pesticides i fertilitzants.
- Ferments de qualitat provinents de Ferments Viadé.
- Sucre de canya ecològic, no refinat de BIOSAN.
Sensació al paladar
Molt suau al paladar i amb un llarguíssim regust a la boca.
Combina-ho!
Amb cereals, fruits secs i fruites del temps o bé virutes de xocolata.