Tornar

FORMATGE FRESC (200 g)

Descripció

El nostre formatge fresc és humit i amb un gust intens de llet. Ho aconseguim gràcies a la coagulació de la llet, sense ferments. Per això, aquest formatge fresc conserva les qualitats de la llet natural.

Format

Terrina de 200gr
Ref. REF18
Preu: 3,00 € (IVA Inclòs)

Etiqueta i fitxa nutricional

Etiqueta nutricional (100 gr)
Energia: 136 kcal
Proteïna: 8,3 gr
Greixos: 10 gr
Hidrats de carboni 3,1 gr

Característiques tècniques

El formatge fresc té la major part dels nutrients de la llet. Els seus components principals són les proteïnes i els greixos, encara que aquests últims s'hi troben en menor proporció que als formatges madurats. És una bona font de fòsfor, així com de calci. Pel que fa a les vitamines, aporta una gran quantitat de vitamina A, necessària per al bon funcionament del sistema nerviós, i altres vitamines del grup B. No són formatges aptes per a les persones que tenen intolerància a la lactosa.

Conservació i consum
Conserveu-lo en càmera de fred o nevera a temperatura igual o inferior als 4º i 6º, sense superar els 10º. Transport refrigerat.

Origen dels ingredients
  • Llet de les nostres vaques i productors propers de confiança que pasturen i mengen herba lliure  de pesticides i fertilitzants.
  • Quall provinent de Laboratoris Arroyo.
  • Clorur càlcic i sal.

Sensació al paladar
Es tracta d’un formatge jove, amb una fermesa feble i amb una olor làctica dominant i exclusiva. Té poca adherencia al paladar i una breu persistencia de gust.


Combina-ho!
Ingredient execpcional per amanides, amb oli d'oliva verge o bé d'amunt d'una torrada de pa.