Descripció
Es tracta d’un lacti amb un gust molt similar al iogurt natural. Separem el greix de la llet a través d’un procés de desnatació. Aconseguim un iogurt amb molt bon gust i una alta qualitat nutricional, malgrat el poc greix que conté.
Format
Paquet de 2 unitats
Unitat (125 g)
Etiqueta i fitxa nutricional
Etiqueta nutricional (100 gr)
Energia: 44 kcal
Proteïna: 2,9 gr
Greixos: 0,29 gr
Hidrats de carboni 3,9 gr
Característiques tècniques
Tots els productes làctics són una font molt important de proteïnes, que són les que realitzen diverses funcions al cos humà (reguladores, transportadores, defensives, etc.). Cal destacar que la proteïna del iogurt és molt més fàcil de digerir que la de la llet. Els nostres desnatats mantenen totes aquestes propietats, sense l’aportació del greixos.
Conservació i consum
Conserveu-lo en càmera de fred o nevera a temperatura igual o inferior als 4º i 6º, sense superar els 10º. Transport refrigerat.
Origen dels ingredients
Sensació al paladar
Es fa difícil diferenciar el sabor d’un desnatat si el comparem amb un que conté tota la seva nata. Tot i així es tracta d’un iogurt molt més suau però igual de ferm.
Energia: 44 kcal
Proteïna: 2,9 gr
Greixos: 0,29 gr
Hidrats de carboni 3,9 gr
Característiques tècniques
Tots els productes làctics són una font molt important de proteïnes, que són les que realitzen diverses funcions al cos humà (reguladores, transportadores, defensives, etc.). Cal destacar que la proteïna del iogurt és molt més fàcil de digerir que la de la llet. Els nostres desnatats mantenen totes aquestes propietats, sense l’aportació del greixos.
Conservació i consum
Conserveu-lo en càmera de fred o nevera a temperatura igual o inferior als 4º i 6º, sense superar els 10º. Transport refrigerat.
Origen dels ingredients
- Llet de les nostres vaques i productors propers de confiança que pasturen i mengen herba lliure de pesticides i fertilitzants.
- Ferments de qualitat provinents de Ferments Viadé.
Sensació al paladar
Es fa difícil diferenciar el sabor d’un desnatat si el comparem amb un que conté tota la seva nata. Tot i així es tracta d’un iogurt molt més suau però igual de ferm.
Combina-ho!
Amb cereals, fruits secs i fruites del temps.