Tornar

IOGURT NATURAL LLIMONA (2 x 125g)

Descripció

El nostres iogurts naturals amb gustos respecten les mateixes propietats i qualitats del iogurt natural. Hi afegim un extracte natural de llimona amb el què aconseguim un regust cítric agradable i millorat amb un toc just de dolçor gràcies a l’estèvia.


Format

Paquet de 2 unitats
Unitat (125 g)
Ref. REF5
Preu: 1,50 € (IVA Inclòs)

Etiqueta i fitxa nutricional

Etiqueta nutricional (100 gr)
Energia: 56 kcal
Proteïna: 2,9gr
Greixos: 3,2 gr
Hidrats de carboni 3,9gr

Característiques tècniques

El iogurt conté ferments vius que el converteixen en un aliment únic que ajuda a millorar la nostra microbiota intestinals. A més de ser una font de proteïnes d’alta qualitat, els làctics contenen una concentració important de micronutrients essencials com ara magnesi, fòsfor, zinc, iode, potassi, vitamina A, vitamina D, vitamina B12, i riboflavina (vitamina B2).


Conservació i consum
Conserveu-lo en càmera de fred o nevera a temperatura igual o inferior als 4º i 6º, sense superar els 10º. Transport refrigerat.

Origen dels ingredients
  • Llet de les nostres vaques i productors propers de confiança que pasturen i mengen herba lliure  de pesticides i fertilitzants.
  • Ferments de qualitat provinents de Ferments Viadé.
  • Extractes d'estèvia provinents de la Dolça Revolució de Balaguer (Pàmies)
  • Aroma natural de  llimona i colorant natural (E-100) de Boix i Domenec.

Sensació al paladar
Molt agradable i suau. Hi predomina el gust del iogurt per sobre del sabor natural de llimona, que apareix al final juntament amb un toc cítric molt agradable.


Combina-ho!
Amb cereals, fruits secs i fruites del temps.