Tornar

IOGURT NATURAL ENSUCRAT (2 x 125g)

Descripció

El iogurt natural endolcit amb sucre de canya ecològic evidencia que és possible un lacti amb sucre sense refinar amb un percentatge molt poc elevat de sucre en cada litre de llet.

Format

Paquet de 2 unitats
Unitat (125 g)
Ref. REF9
Preu: 1,44 € (IVA Inclòs)

Etiqueta i fitxa nutricional

Etiqueta nutricional (100 gr)
Energia: 79 kcal
Proteïna: 2,9gr
Greixos: 3,2 gr
Hidrats de carboni 8,9gr

Característiques tècniques
El procés d’endolcir els productes de la Lleteria Obagues Talma és natural, sense adulterar els valors i les propietats que defineixen els nostres làctis. Per això, els millors productes endolcidors són el xarop o melassa de cereal ecològic, mel crua ecològica, estèvia, xarop de poma, fruites seques i la saba d’auró. Per a un consum esporàdic, el sucre de canya ecològic sense refinar també és adequat per endolcir el nostre iogurt natural que, en cap cas, supera els 6g de sucre ecològic per cada litre de llet

Conservació i consum
Conserveu-lo en càmera de fred o nevera a temperatura igual o inferior als 4º i 6º, sense superar els 10º. Transport refrigerat.

Origen dels ingredients
  • Llet de les nostres vaques i productors propers de confiança que pasturen i mengen herba lliure  de pesticides i fertilitzants.
  • Ferments de qualitat provinents de Ferments Viadé.
  • Sucre de canya ecològic, no refinat subministrat per BIOSAN.

Sensació al paladar
Suau, poc àcid i molt fresc. Com que està endolcit, varia una mica el gust de iogurt natural, tot i que aquest es manté en el regust final.


Combina-ho!
Amb cereals, fruits secs i fruites del temps.