Tornar

LLET FRESCA 1,5L

Descripció

La nostra llet fresca passa per un procés de pasteurització que respecta la major part de la flora i propietats de la llet d’un gust i qualitat que depenen de l’alimentació de les vaques en llibertat.

Format
Ampolla de vidre d'1,5L
Ref. REF17
Preu: 2,77 € (IVA Inclòs)

Etiqueta i fitxa nutricional

Etiqueta nutricional (100 gr)
Energia: 68 kcal
Proteïna: 3,8 gr
Greixos: 3,9 gr
Hidrats de carboni 4,6 gr

Característiques tècniques

Durant el procés de pasteurització de la llet fresca es destrueixen els patògens però es respecta la major part de la flora i propietats de la llet, motiu pel qual cal conservar-la a la nevera i consumir-la en un període de temps que se situa al voltant dels 7 o 8 dies. La llet pasteuritzada es diferencia de la llet UHT per que aquesta s'escalfa a 150º i després es refreda a 4º. Aquest canvi dràstic de temperatura esterilitza totalment la llet, de manera que aquesta es torna insípida i industrial. La llet fresca de la Lleteria Obagues Talma, a través de la pasteurització, perd només el 10% de la vitamina C i B1, i el 20% de la vitamina B2.
 

Conservació i consum
Conserveu-lo en càmera de fred o nevera a temperatura igual o inferior als 4º i 6º, sense superar els 10º. Transport refrigerat.

Origen dels ingredients
  • Llet de les nostres vaques i productors propers de confiança que pasturen i mengen herba lliure  de pesticides i fertilitzants.

Sensació al paladar
Gust de llet i nata amb molta instensitat que es perpetua a la boca.


Combina-ho!
Amb cereals, cafè, xocolata i altres productes solubles.